85 tävlande & 20 i klassen, Mattias och Emma hjälp Emil!

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till 85 tävlande & 20 i klassen, Mattias och Emma hjälp Emil!

Ja nu är det 10 dagar kvar till Gästabudstrofén i Nyköping och jag börjar bli nervös. Det fyllde på med många startade sista dagen så tillslut blev det 85 tävlingsbilar och hela 20 bilar i klassen otrimmat 2WD. Nu lite viktig statistik 50% åker Ford och 30% av dessa är Fiesta ST. Så ser man det utifrån denna tunga statistik så känns det som om vi åker rätt bil:)

Jag har en ordentlig självinsikt och vet att vi kommer fajtas i botten men eftersom jag är supporter till Örebro Hockey så är jag van. Målsättningen är att få åka många SS mil så vi kan få upp tempot och hoppas på att vi på några sträckor kan göra bra tider.

Har följt Emil Bergkvist lite då och då på de sociala medierna och imponerats av främst två saker, grym talang på att ratta men också ödmjuk och sympatisk. Känner verkligen inte Emil och har än mindre pratat med honom men utifrån vad man läser och hör så önskar jag honom verkligen att han får ihop budgeten för att köra vidare och kriga om pallplatser i WRC2. Helgens 2a plats i Portugal visar att farten finns där, så riktigt trist att i kväll läsa att han inte får ihop pengar till sin nästa VM-tävling i Sardinien. Tänk om mina tidigare kollegor och PR-genier Mattias Thorsson och Emma Jogic fick sätta tänderna i detta så skulle budgeten vara i hamn på några dagar och Emil sitta i morgonsoffan och mysa med Steffo T.


No Comments

Leave a comment