East Sweden Rally over and out!

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till East Sweden Rally over and out!

Ja nu är det en vecka sedan det var rally för Sundqvist Motorsport. Som vi hade längtat och peppat för detta. Förberedelserna var många ändå var det tur att vi hade Mattias Hjalmarsson och Daniel Forslén två grymma mekaniker som vi är mycket stolta över vill jobba med oss på Sundqvist Motorsport.

Ja för inte började det bra med att motorn började koka när den stod och gick på tomgång efter vi lastat av- felet var att givaren inte slog igång fläkten så det blev till att köra med fläkten på hela tiden. Därtill menade de båda duktiga mekarna att mina bromsbelägg bak var slut.

Så medans Micke och jag var ute och recade sträckorna hela fredagen så fick Mattias och Daniel verkligen tid att skruva och lära sig bilen. Även om Mattias hävdade att det var väldigt trångt på förarplatsen så gick besiktningen utan problem.

Efter recen for vi hem till pappa och Caroline som huserade hela teamet denna helg. Verkligt stort tack för detta.

Lördagen började med en fin första sträcka, 6km byväg. Känslan var tyvärr inte den bästa, motorn gav inte full effekt. Efter tankningen upplevde vi ändå att det blev lite bättre så vi gissade att det var den gamla soppan från februari som inte ville leverera.

Första loopen blev ändå en liten besvikelse, vi körde alltför sakta. Vi var långt efter vilket inte var kul. Så rattrost och kanske en trött motor får väl anses vara förklaringen.

Här är en film från SS3


Efter ett välbehövligt lunchbreak så tog vi nya tag.

Här är från SS5 då även regnet börjat falla.

Ja så tyckte vi att det kändes lite bättre med farten. Vi tog i och var laddade till tänderna inför de avslutande två sträckorna. Tyvärr så ville inte det riktigt denna gång för oss. På SS6 så fick vi stanna med trasig drivaxel.

Nu får vi ta nya tag. Nille på Ultra Motors får gå igenom motorn, dämparna får skickas till Öhlins och sen hoppas vi på att det kan bli fler tävlingar, om inte Corona tar död på detta.


No Comments

Leave a comment