En skön magkänsla och lite bilder

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till En skön magkänsla och lite bilder

Så här en dryg vecka efter Gästabudstrofén så är det med ett stort leende som jag tänker tillbaka på tävlingen. Att man får lite bilder då och då skickade till sig med fartfyllda motiv gör leendet än större.

För 11 år sedan så åkte vi hela SM-serien i en Suzuki Swift och även om vi då inte hade någon att riktigt mäta oss med på grund av bilen avsaknad av konkurrenskraft så gav det mersmak. Långa tävlingar, proffsiga arrangemang och inte minst att få träna sträckorna ger förutsättningar att öka farten. En SM-tävling är som jag skrivit tidigare ett stort projekt men samtidigt så motsvarar detta helgprojekt 3-4 normala lördagstävlingar som brukar vara ett fåtal sträckor. Missförstå mig inte dessa är också roliga och jag är taggad varje gång jag får chansen att dra på mig lekdräkten. Men om jag fick välja mellan att köra 15 rallyn av normalkaraktär och 3 SM-tävlingar på ett år så skulle jag alla dagar i veckan köra det senare.

Bilen är nu så gott som återställd och redo för nästa utmaning. Det återstår en hjulinställning och lite vax:)

Om vi för några sekunder lämnar navelskådningen och blickar ut så har WRC tagit ett uppehåll och samlar kraft inför Finland. Jag har aldrig varit där men i år så ska Marielle och jag spana in formel 1 på grus. Förhoppningen är att både Emil B och Pontus T finns med i startlistan så vi får anledning att ta med den vackra blågula fanan.

Roliga nyheter kom det från Rally Sweden som även under de kommande tre åren finns med i rallykalendern för WRC.


No Comments

Leave a comment