Finns hopp om East Sweden

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till Finns hopp om East Sweden

Nu verkar det som om det äntligen blir av med Rally igen, Sundqvist Motorsport har väntat och längtat efter att få packa servicebilen, lasta Fiestan, bege sig till anmälan, besiktning och sedan rallycenter. Den där mindre charmiga nervositeten som alltid kommer, men som sen (oftast) släpper efter ett par km i tävlingsfart.

Enligt källor med bra insyn kommer East Sweden rally att köras i Linköping första helgen i september. Sjukt kul och helt rätt, enligt mig. Den som är lagd åt det syniska hållet anser nog att det var initierade källor som visste att ”Palmevapnet” skulle presenteras på den märkligaste pressträff jag tittat på så säkert är det ju inte. Nåja åter till ämnet.

Detta är årets första SM-tävling och sannolikt även den enda. Sedan Fiestan köptes 2017 och återfallet var ett faktum har detta år varit det minst rallyinspirerade jag varit med om. Först det positiva med en Emilia föddes 1 januari och tog bort rallyabstinensen en tid för att efter en rolig tävling i Lima i mars läsa ständigt läsa ”Inställt” – Det har inte blivit mer än ständiga pressträffar med mannen som är rak och rationell (enligt Dr Alban).

Så vad har hänt sedan sist, inte mycket. Bilen står sedan i maj på hjulen helt klar och har endast vid två tillfällen fått luftas genom att stå och torrgasa på uppfarten. Jag hoppas att några testkilometer kan avverkas innan tävlingen för att undvika total rattrost.

Nu håller vi tummarna för rally igen och att alla får en härlig sommar!


No Comments

Leave a comment