Hjulinställning,transmission och inte helt genomtänkt marknadsföring!

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till Hjulinställning,transmission och inte helt genomtänkt marknadsföring!

Ja efter Gästabudstrofén fanns det lite pyssel att åtgärda men nu ska det vara fixat så när som på en hjulinställning som kommer först i början av augusti. Tyvärr är Ronnie Lönn sjukskriven som sannolikt är en av Färingsös mest hjälpsamma företagare i framvagnsbranschen. Krya på dig! Tack och lov finns det fler rallyintresserade företagare på ön som blir glad när man säger att det är en rallybil och vill gärna hjälpa till!

Vi hade ett missljud som vi tror kom från en skev drivaxel, axel är bytt men eftersom det inte är buslätt att testa en rallybil i ett villaområde som har 30km/h så är det tur att det finns välvilliga godsägare med privat mark som kan bistå:) Rapport kommer efter måndagens tester!

I morgon börjar semestern och jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli våldsamt skönt att ge sig ut på sjön i några veckor för att avsluta semestern i Jyväskylä och Rally Finland. En sak som jag ska fundera på över under sommaren är hur man kan knyta olika samarbeten till sig i samband med en rallytävling. Att tro att någon klok entreprenör kommer med en fet marknadsföringsbudget till en amatör som mig och säger här har du en halv miljon är nog ungefär lika troligt som att det skulle byggas ett kärnkraftverk på Kungshatt i Mälaren (även båda är bre idéer:=) )

Så vad kan man göra?

En idé jag faktiskt tror på är att något lokalt företag bistår med infrastrukturen på serviceplatsen. Hur skönt vore det inte när man kom till nästa SM-tävling och där står ett tält och en press (självklart med företagets logga) kanske ett litet elverk och en kyl med kall dricka.

En annan lite mer avancerad idé kunde vara att stripa om bilen på lunchuppehållet, jag lovar att Rallyradion kommer nämna detta företagsnamn i samband med alla intervjuer.

Ja som ni förstår behöver man tänka vidare på dessa koncept, tur att det snart är semester!


No Comments

Leave a comment