Järlesprinten – check!

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till Järlesprinten – check!

Igår var det sannolikt årets sista tävling, det skedde i Järle mellan Nora och Örebro. Micke och Anki har varit arkitekter bakom detta och starkt pådrivande för att denna roliga nya tävling kom till. Stort tack för att ni lägger ner er tid och kraft tillsammans med övriga SMK Örebro och arrangerar rallytävlingar. SundqvistMotorsport är mycket stolta för er insats!

Tävlingen bestod av en sträcka på dryga två kilometer som kördes tre gånger med ett mastersvarv innan där vi åkte sträckan i 30km/h och gjorde våra noteringar. Jag hade en ny co-driver i Clara Sundqvist som precis tagit sin notlicens så vi körde typ på noter.

Riktigt roligt att så mycket åskådare letat sig ut i rallyskogen, om ni tittar på filmen nedan ser ni att det är folk från start till mål.

Vi gjorde absolut det vi kunde med bil och vår kapacitet vilket resulterade i en total 8e plats. Andra sträckan gick bäst då hade vi en riktigt bra tid och blev 6a av de 40 som var med med endast 2 sekunder upp till Niklas Albinsson som vinner hela tävlingen i sin trimmade VW Golf III.

Nu är bilen tvättad och inställd i garaget och vi får vänta på vinter och snö. Vi har börjat titta på ett program för kommande år men än är inget spikat.No Comments

Leave a comment