Malmjärn runt – ny rolig upplevelse!

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till Malmjärn runt – ny rolig upplevelse!

I helgen fick Sundqvist Motorsport verkligen göra skäl för namnet ”Familjeteam”. Med under dagen var vårt starka serviceteam i form av Anki, Alva, Marielle, Emilia och Ebba. Alla med namnet Sundqvist. Sjukt roligt att man kan göra detta tillsammans.

Eftersom jag fick göra det jag gillar allra mest, dvs. gasa i en fin rallyskog så kan man inte vara annat än nöjd. Jag hade denna lördag nöjet att ha den välmeriterade co-drivern Fredrik Hildingsson i högerstolen. Det var första gången vi åkte ihop och det gör jag gärna om. Bra känsla och tempo i noterna! Vi hade väl egentligen bara en miss (mitt fel) och det var en vägbyte som kunde ha slutat illa men vi fick stopp innan en stor tall och kunde köra vidare och tappade väl bara några sekunder och kanske tredjeplatsen. Vi låg nämligen trea i klassen efter de två inledande sträckorna men slutade femma.

Men denna dag bör vi faktiskt mest lyfta fram Clara som hade sin premiär som förare i ungdomsklassen. Att ha med sig sin far i högerstolen, i dennes VOC 940 kräver stort mod. Bra kört som ledde till karriärens första pallplats och en maffig pokal. Så totalt var det 8st med namnet Sundqvist i Torsåker som bidrog till en rolig dag.

Bilen är hel, ja båda bilarna föresten vilket känns otroligt skönt att slippa jaga delar. Målsättningen är att komma till start i Rikspokalen om 3 veckor. Hoppas vi ses i skogen!


No Comments

Leave a comment