Nytt mästerskap

Posted by | No Tags | Uncategorized | Inga kommentarer till Nytt mästerskap

Ja som vi befarade så blev det mesta av vintersäsongen inställt på grund av Corona och planen att åka i Sandviken och Lima gick om intet. Detta samtidigt som det var länge sedan det var sån fin vinter, igår snöade det 1,5 decimeter på Färingsö och vi fick skotta många gånger – underbart!

Ja det är ju tur att inte allt ställs in utan att det faktiskt kan snöa utan att regeringen behöver hålla en presskonferens.

”Välkomna hit – idag har vi med oss inrikesminister Mikael Damberg som ska informera om att regeringen har fattat beslut om att inte ställa in snön. Regeringen har tillsammans med Folkhälsomyndigheten och den avgångne GD för MSB Dan Eliasson beslutat om att under en begränsad tid tillåta snö. MSB kommer att skicka ut ett SMS under dagen med denna information men självklart efter ännu en pressträff där vi klargör vad som inte kommer stå i detta SMS. ”

Ja nog med trams men vi har ju glädjande nyheter. MAS som tidigare varit SM promotor har gjort något väldigt bra och startat ett nytt mästerskap. Upplägget är som SM, med klassindelning och rekognosering men till lite rimligare pengar. Riktigt kul och något vi har efterfrågat.

Första tävlingen blir Jämtnatta i Östersund den 6 mars. Detta blir en ny erfarenhet för oss, har aldrig varit norr om Lima så detta blir spännande. Räknar också med att det blir en del i mörker vilket ska bli grymt kul.

Något nytt från garaget? Nej, egentligen inte. Micke har fått en ny rallydator i bilen, sprinklern och brandsläckare har fått service och godkänts annars är det mest lite lack och pusts.

Höll på att glömma den nya snygga mössan som kommit och kompletterar vår kollektion av stilfulla profilkläder för Sundqvist Motorsport, här visad av Alva!

Ses i snön!


No Comments

Leave a comment