Varför är vi så muppiga?

Posted by | No Tags | Uncategorized | 1 kommentar till Varför är vi så muppiga?

Att sticka ut hakan på detta sätt brukar aldrig sluta väl men jag ska förklara.

Jag är en av alla rallymuppar som håller på för att det är skoj, det är inte många tusen utövare i rallyskogen utan vi är ganska få så lite koll har man på varandra. Men pratar vi med varandra, nja kanske ibland vissa mer än andra men inte på riktigt. Vi pratar med dem som är ungefär lika jämnmuppiga. Tuffa killar som slåss om slutsegern pratar med varandra, klassikerna pratar med varandra och vi som åker Fiesta, ja vi säger ju i alla fall hej och vad har du för däck, låda eller ambitioner.

Är det bara i rally det är så här? Jag har länge inbillat mig detta men nej! Efter att ha haft segelbåt i 10 år så kan man konstatera att det är precis samma normer som gäller där. Stora motorbåtar pratar med andra feta motorbåtar, segelbåtar ja vi pratar inte med dessa vedervärdiga människor som skapar svallvågor….. Men det stannar inte där, i förra veckan var det iläggning och vilka pratade jag med tror ni? De två som också har en Mamba 29.

Så va vill jag säga med detta, inte mer än att det bor en mupp i oss alla! Nästa vecka i Laxå så ska jag börja prata med minst två oväntade personer, får se hur det går:=)


One Comment

Micke says:

maj 29, 2019 at 5:28 e m

Det förstår du väl att man inte kan prata med vem som helst…

Reply

Leave a comment